For at beskytte din bil bedst muligt, benytter vi kun udstyr og plejemidler der er beregnet til bilvask og polering. Det vil sige, at vores højtryksrensere og maskiner overholder krav fra branchen og derved giver din bils lak de bedste betingelser.

Ring for bookning: 30748062
Priser for vores vask

Vælg den vask der passer dig

Vælg den rengøring og vask der passer til jeres kunders biler

Priserne gælder almindeligt snavsede 5-pers biler. Evt tillæg ved ekstra ordinær beskidt kabine pga husdyr, røg, lugt m.m.
Tillæg ved ekstra matte biler og biler der er udsat for meget nedfald osv.

Vi kan skrædersy forhandler tilbud og aftaler, alt efter hvilke typer klargøring i ønsker.

Vi tilbyder
Alt inden for bilklargøring
 • Hurtig klargøring: Spørg
 • Udvendig klargøring: Spørg
 • Indvendig klargøring: Spørg
 • Polering: Spørg
 • Lakforsegler: Spørg
 • Motorvask: Spørg
 • Grundig sædevask per sæde: Spørg
 • Grundig sædevask 5 pers. kabine: Spørg
 • Aflugter til f.eks en ryger bil: Spørg
 • Imprægnering af 5-pers. læder kabine: Spørg
 • Imprægnering af 5-pers. stof kabine: Spørg
 • Fokus på hundehår: Spørg
  Udtagelser

  Hvad siger vores kunder

  Det er absolut ikke sidste gang jeg kommer hos Din Bilpleje . Min bil trængte til en ordentlig tur og Marcus leverede en skinnende ren bil til mig på nærmest ingen tid! Han er venlig og han har kun leveret et tilfredsstillende resultat ! Jeg kan kun.

  Dunia

  "Hej derude. Hvis man skal søge efter god bilpleje så skal man vælge Din bilpleje. Det er bedste jeg har oplevet til dags dato. God behandling. Ikke sidste gang jeg kommer her. Og til en fornuftig pris.

  Bent

  Jeg har lige for nyligt købt en bil i hvid farve, eller det troede jeg i det mindste. Men eftersom at bilen fik en omgang bilpleje hos dig, fandt jeg ud af at den rent faktisk var hvid og ikke gullig hvid jeg kan stærkt anbefale “ Din bilpleje”.

  Sabah

  Dansk bilpleje modtog min bil der er 15 år gammel, hvor alt trængte til at blive rengjort og poleret. Dansk bilpleje afleverede min bil perfekt poleret og rengjort. “det var som at få en ny bil igen”. Mange tak for det flotte arbejde. Mvh. Lone

  Tak Dansk bilpleje, det var som at få en ny bil igen – hilsen Lone

  Kæmpe fornøjelse! Meget imødekommende og rar og behagelig at snakke med. Marcus er enormt engageret og perfektionist i sit arbejde og udlevere et fantastisk grundigt arbejde. Nu har jeg fået vasket min bil nogle gange hos ham og det har altid været.

  Jens Frederiksen
  Lind, Herning
  go top