Kunder

Hvad vores kunder siger

Det er absolut ikke sidste gang jeg kommer hos Din Bilpleje . Min bil trængte til en ordentlig tur og Marcus leverede en skinnende ren bil til mig på.

Dunia

"Hej derude. Hvis man skal søge efter god bilpleje så skal man vælge Din bilpleje. Det er bedste jeg har oplevet til dags dato. God behandling. Ikke.

Bent

Jeg har lige for nyligt købt en bil i hvid farve, eller det troede jeg i det mindste. Men eftersom at bilen fik en omgang bilpleje hos dig, fandt jeg.

Sabah
Feedback og bedømmelser

Skriv din bedømmelse af vores service

Hvis du har været tilfreds med vores produkt og service (eller ikke  :-)), vil vi gerne have dit feedback samt bedømmelse, som vi kan bruge her på siden samt på de sociale medier.
  Testimonials

  Se alle vores bedømmelser

  Det er absolut ikke sidste gang jeg kommer hos Din Bilpleje . Min bil trængte til en ordentlig tur og Marcus leverede en skinnende ren bil til mig på nærmest ingen tid! Han er venlig og han har kun leveret et tilfredsstillende resultat ! Jeg kan kun anbefale Din bilpleje hvis man er på udkig efter en god klargørings mand ! Hilsen Dunia

  Dunia

  "Hej derude. Hvis man skal søge efter god bilpleje så skal man vælge Din bilpleje. Det er bedste jeg har oplevet til dags dato. God behandling. Ikke sidste gang jeg kommer her. Og til en fornuftig pris.

  Bent

  Jeg har lige for nyligt købt en bil i hvid farve, eller det troede jeg i det mindste. Men eftersom at bilen fik en omgang bilpleje hos dig, fandt jeg ud af at den rent faktisk var hvid og ikke gullig hvid jeg kan stærkt anbefale “ Din bilpleje”.

  Sabah

  Dansk bilpleje modtog min bil der er 15 år gammel, hvor alt trængte til at blive rengjort og poleret.
  Dansk bilpleje afleverede min bil perfekt poleret og rengjort.
  “det var som at få en ny bil igen”. Mange tak for det flotte arbejde. Mvh. Lone

  Tak Dansk bilpleje, det var som at få en ny bil igen – hilsen Lone

  Kæmpe fornøjelse! Meget imødekommende og rar og behagelig at snakke med. Marcus er enormt engageret og perfektionist i sit arbejde og udlevere et fantastisk grundigt arbejde. Nu har jeg fået vasket min bil nogle gange hos ham og det har altid været en fornøjelsen! Også er det ovenikøbet en skarp pris ift. den gode service!

  Jens Frederiksen
  Lind, Herning

  Smart koncept og flot udført. Tak Andreas  :-)

  Tom Jensen
  Lind, Herning

  Virkelig nemt og billigt. Andreas kom til aftalte tid og klargjorde min beskidte bil til UG. Kan varmt anbefale Andreas og Din bilpleje.

  Tina Hansen
  Herning

  Ringede og aftalte tid, hvorefter Andreas kom den aftalte dato og rengjorde min bil indvendig. Jeg kommer igen næste gang jeg skal have bil gjort ren.

  Bente Madsen
  Snejbjerg, Herning

  Andreas er mega service minded og leverede en skinnende ren bil. Både udvendig og indvendig rengøring - kunne ikke være bedre  :-) Ses igen næste måned.

  Hanne Hansen
  Lind, Herning
  go top