Billig bil klargøring Herning, Hernings billigste bil pleje

Billig bil klargøring Herning

Er du på udkig efter et professionelt firma, som kan klare en perfekt klargøring af din bil, og mere til? Så er Dansk Bilpleje på Mørupvej 27, B6 7400 Herning det helt perfekte sted for dig. Her kan du forvente service af høj kvalitet og en behandling, som efterlader dig med en bil der ser helt ny ud igen.

Hos Dansk Bilpleje ApS er det muligt at vælge mellem flere forskellige pakkeløsninger alt efter hvad du helt specifikt er på udkig efter. Du kan bl.a. vælge mellem en simpel indvendig rengøring, en komplet indvendig rengøring, let udvendig klargøring uden polering, komplet udvendig klargøring med polering eller en komplet pakke. Uanset hvad du vælger kan du derudover tilkøbe flere forskellige ekstra tilvalg, så du kan lave en pakke der er perfekt til dig og dine behov.

Simpel indvendig rengøring

Med denne pakke får du vinylmakeup på alt indvendigt vinyl, en grundig støvsugning, kabinen bliver blæst ren i alle kanter og kroge, og aftørring af pletter på sæder, samt pudsning af ruder indvendigt.

Komplet indvendig rengøring

Har du brug for en lidt mere seriøs rengøring end den ovenstående rengøring, så er den komplette indvendige rengøring muligvis noget for dig. Her får du alle de samme ydelser, som den ovenstående, men får derudover også støvsugning og damprensning af måtter, aftørring af falser, sæbevask og pudsninger af ruder.

Det perfekte valg for dig, som har brug for en gennemført indvendig rengøring.

Let udvendig klargøring uden polering 

Du kan også vælge vores lette udvendige klargøring uden polering, hvor bil og fælge vaskes, afrensning af tjære flyverust og insekter, afrensning af tjære og bremsestøv på fælge, voksbehandling m/høj glans, udvendig vinylmakeup på dæk vinyl og gummi, samt pudsning af ruder udvendigt. 

Det perfekte valg, hvis du gerne vil have en hurtig, men gennemført udvendig rengøring af bilen.

Komplet udvendig klargøring med polering 

Skal bilen gøres fuldstændig ren, så kan du vælge den komplette udvendige klargøring med polering. Her får du en komplet rengøring af bilen, samt en polering/lakrens der fjerner vaskeridser.

Med denne pakke kommer din bil til at stråle, som var den helt ny.

Komplet pakke

Sidst men ikke mindst er der den komplette pakke, som kombinerer den komplette indvendige rengøring med den komplette udvendige vask og polering. Derudover er denne pakke også inklusiv aflugter i kabinen.

Du kan se pakkerne her.

Til pakkerne er det også muligt at tilvælge ekstra tilvalg. Det kan bl.a. være motorvask, grundig sædevask, aflugter til f.eks. en ryger bil, imprægnering af læder eller stof kabine, og fokus på hundehår. 

Dansk Bilpleje i Herning er stedet for dig, som ønsker at vedligeholde din bil på bedst mulige vis og give den en kærlig hånd, når der er behov for det. Uanset om det er en mindre opgave eller den helt store tur der er behov for, så kan Danskbilpleje.dk klare det for dig.

Du kan se Hernings billigste klargørings priser her 

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

go top