Fordele ved at få bilen poleret af dansk bilpleje herning og andreas egsgaard-Fjord

Fordele ved at få bilen poleret

Når du er ude at køre bil, så bliver den udsat for jord, salt, insekter, fugleklatter og alt muligt andet. Alle disse ting påvirker lakken på din bil, hvis ikke man sørger for at vaske dem af fra tid til anden. Derfor kan det være en meget god ide, at polere bilen. Det vedligeholder nemlig lakken og holder den pæn i meget længere tid. Når du skal have foretaget en bil polering, så kan du vælge mellem at gøre det selv eller for professionelle til at gøre det for dig.

Effektiv bil polering i Herning

Det nemmeste er naturligvis, at få specialister til at gøre det for dig. Andreas og Dansk Bilpleje Herning, Midtjylland, tilbyder effektiv og grundig bil polering af høj kvalitet til gode priser. Her kan du komme forbi med bilen og få den poleret, så den kommer til at se flot og skinnende ud igen. Dertil kan du også få både indvendig og udvendig klargøring af bilen, hvis det også er tid til det.

Hvorfor polere bilen?

Lakken på din bil er delt op i tre forskellige lag; en grunder, basen og en forsegler. Basen på din bil er bilens farve og forsegleren er lakken. Det er lakken, som får din bil til at skinne og se flot ud, men samtidigt er det også lakken, der beskytter bilens base og har en tendens til at blive beskadiget, når du er ude at køre. Når bilen vaskes og bliver poleret, så kan du forebygge skader på alle tre lag på bilen, hvilket gør, at du undgår skader samt eventuelle regninger, da det vil ende i en eventuel om lakering eller andre udgifter, hvis ikke du vedligeholder lakken. Dertil kan man med en polering også polere mindre ridser væk.

Forberedelse til bil polering

Hvis du selv vil kaste dig ud i at polere din bil, så er det meget vigtigt, at du sørger for at give bilen en grundig bil vask inden du går i gang. Sådan en bil vask udføres med en autoshampoo og en blød svamp. Her er det også vigtigt, at du er opmærksom på ikke at bruge en shampoo m. voks, da det ikke er alle biler der kan tåle dette. 

Grunden til at det er vigtigt, at du sørger for at bilen er fuldstændig ren inden du polere den er, at du ellers risikere, at overskydende snavs kan sætte sig ind i selve lakken, når du polere den. Efter bilen er vasket skal den tørres fuldstændig af inden du går i gang med bil poleringen. Her kan du bruge et håndklæde, et vaskeskind eller lade den lufttørre, så længe det ikke er direkte i solen.

Hvis der sidder flyverust på din bil, så skal du også fjerne dette inden du går i gang. Det kan du gøre med en 10% oxalsyreopløsning, men her er det ekstra vigtigt, at du er forsigtig, da du eller hurtigt kan komme til at ridse lakken, hvis du er for voldsom.

Efter det er bilen klar til at blive poleret.

Ring til Andreas fra Dansk Bilpleje Herning, som altid er klar til et godt råd samt en skarp pris på polering af din bil.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

go top