Fordele ved bilvask på fast basis ring til Andreas og få en billig bilvask

Fordele ved bilvask på fast basis

Der er mange gode grunde til at sørge for at vaske bilen på fast basis. Hvor ofte du skal vaske bilen kommer naturligvis an på flere forskellige faktorer, som bl.a. hvor ofte du bruger bilen, i hvilket miljø bilen kører rundt i, samt dine egne personlige præferencer. Nogle vasker bilen et par gange om måneden, andre en gang i kvartalet. Begge dele kan sådan set være fine nok, det kommer som sagt an på flere forskellige faktorer.

Spørg Andreas Egsgaard-Fjord efter mulighederne ved bilvask og bil klargøring på fast basis.

Det vigtigste er bare, at du sørger for at sende bilen ud til en god bil vask på fast basis, så skidt og snavs ikke får mulighed for virkelig at sætte sig fast i bilen og forårsage skader.

Bilens udseende

Først og fremmest er der naturligvis det visuelle aspekt af det. Det er bare dejligere at køre rundt i en helt ren bil, som ser skinnende og flot ud, end et beskidt og støvet bil. Det er et dejligere syn at komme ud til om morgenen og det giver et godt førstehåndsindtryk for andre, at du kommer i en ren og skinnende bil.

Pleje af lakken

Dertil er det også vigtigt med en god bil vask for at vedligeholde lakken. Lakken på bilen bliver dagligt ramt af utroligt meget skidt, hvilket over længere tid vil påvirke lakken. Uden pleje og en bilvask vil det gå ud over farven på bilen, lakken og endda på selve karosseriet, hvis der går hul på maling og lak. Derfor er det meget vigtigt, at sørge for at fjerne alt dette skidt regelmæssigt.

Kør forbi Dansk Bilpleje Herning og snak med Andreas, han kan fortælle hvordan lakken skal behandles.

Ren og behagelig kabine

Det er naturligvis ikke kun den udvendige del af bilen der er vigtig at holde ren. Den udvendige del skal holdes ren for bilens skyld, men den indvendige del skal holdes ren for din skyld. Det er ikke sundt at køre rundt i en beskidt bil, men det er bestemt heller ikke behageligt. Er bilen blevet meget beskidt indvendigt føles det måske heller ikke så rart at invitere andre ind i bilen, hvis du f.eks. skal give en ven et lift. Derfor er det vigtigt med en indvendig bil klargøring på fast basis, som holder bilens salgspris i top, men også sikrer at du på behagelig vis kan sætte dig ind i bilens kabine.

Derfor giver Andreas fra Dansk Bilpleje Herning, kampagne på indvendig klargøring i april og maj 2022

Undervognsbehandling

Dertil skal bilens undervogn også vaskes på fast basis. Den skal holdes ren og fri fra alt det snavs der kan ryge op i undervognen fra vejbanen. Fjerner man ikke dette snavs på fast basis, så vil der lettere komme rust og undervognen vil have lettere ved at gennemtære.

Motorvask

Sidst men ikke mindst, så er det også vigtigt, at sørge for at bilens får en god motorvask fra tid til anden. Det er vigtigt for at holde værdien på bilen i top, det er vigtigt for at motoren fortsætte med at virke så godt som muligt, samt for at motoren holder i så lang tid som muligt. Ligger der meget snavs i motorrummet øger det også sandsynligheden for at motoren tærer og ruster.

Ring til Andreas og få et super godt tilbud på bilvask eller bil polering, se Dansk Bilplejes skarpe priser her

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

go top