Sådan polerer du din bil - Guide Billig klargøring Herning

Sådan polerer du din bil – Guide

Det er altid en god ide med en bil polering, men er du i tvivl om hvordan du kan polere bilen? Så er du kommet til det rigtige sted. Her vil vi nemlig komme med en guide til hvordan du kan polere din bil derhjemme.

Hvis det virker som for stor en opgave, at skulle polere din egen bil, så kan du naturligvis også få specialister, som f.eks. Dansk Bilpleje i Herning til at gøre det for dig. Her kan du få en effektiv, grundig og professionel billig polering i Herning af høj kvalitet. 

Bil vask og polering

Hvis du vælger, at du selv vil polere bilen, så er der nogle ting, som du skal gøre inden. 

Et vigtigt skridt er, at du skal vaske bilen grundigt, så den står klar til at blive poleret. For at vaske bilen skal du have fat i en autoshampoo og en helt blød svamp. Her er det vigtigt, at du sørger for ikke at bruge en shampoo der har voks i sig, da det kan være lidt for groft for bilen og det ikke er alle biler, som kan tåle dette.

Inden du går i gang med selve poleringen, så er det meget vigtigt, at bilen er fuldstændig ren. Hvis ikke bilen bliver fuldstændigt rengjort, så risikerer du blot at gøre mere skade end gavn med poleringen, da overskydende snavs vil kunne lave seriøse skader i lakken. Det er derfor også en god ide, at tørre hele bilen af med et vaskeskind eller et håndklæde for at sikre, at den bliver tør og er helt ren.

Hvis der skulle sidde flyverust på bilen efter du har vasket den, så bliver du også nødt til at fjerne dette. Det kan du gøre med en 10% oxalsyreopløsning. Når du bruger dette, så er det vigtigt, at du er forsigtig og gør det med kærlighed, da det eller godt kan resultere i skader.

Du er nu klar til at polere bilen!

Efter du har gået gennem disse skridt er du klar til at påbegynde poleringen af din bil. Til selve poleringen vil du få brug for en skumsvamp, som er lavet til bil poleringer.

Du skal også bruge polermidlet, hvortil der vil være en medfølgende brugsanvisning. Følg denne brugsanvisning og påfør det.

Efter dette er blevet påført skal det langsomt arbejdes ind i selve lakken. Dette gør du med en tør, ren klud. Efter du er færdig med at bearbejde polermidlet er det blevet transparent. Du vil med god sandsynlighed opleve, at det bliver gennemsigtig tidligere nogle steder end andre. Dette er helt normalt og viser blot hvilke steder du skal have fokus på. Efter poleringen bør du igen tørre bilen af med et vaskeskind eller et viskestykke.

Konklusion

Ifølge Andreas Egsgaard-Fjord fra Dansk Bilpleje Herning er den endelig konklusion, at det nemmeste naturligvis er, at vælge at få professionelle til at gøre det for dig. Vælger du dog at kaste dig selv ud i opgaven, så er det vigtigt, at du er grundig, tager dig god tid og er forsigtig, så du ikke kommer til at lave skader.

Ring til Andreas og få en billig polering i Herning.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

go top